2. setkání

23.09.2014 07:38

V pátek 19. 9. se v 19:30 hod. v hospůdce Na Křemelce sešli přátelé SK Slavia Praha. Na toto setkání přišla i řada nových členů, kteří se hlásí k přátelům SK Slavia Praha.

Na programu byla beseda s členem představenstva Oboru Přátel SK Slavia Praha a zástupci největší odbočky Tribuny Sever. V rámci toho předal člen představenstva Oboru Přátel SK Slavia Praha Mgr. Petr Vršecký, dárek ke kulatému jubileu ( míč podepsaný hráči A mužstva SK Slavia Praha) členovi naší odbočky Václavu Mrkvičkovi.

 Hosté nám předali řadu informací o fungování odboru, jejich odboček i o jejich aktivitách. Dále bylo na programu pořádání výjezdu na zápas do Českých Budějovic a diskuse o podobě vlajky odbočky.

Celé setkání probíhalo ve velmi přátelské atmosféře, kde v závěru předal zástupce OP SK Slavia Praha naší odbočce památeční dres ze zápasu SK Slavia Praha- Hajduk Split.

Další setkání bude dne 17. 10. 2014 v 19:00 hod. opět v hospůdce Na Křemelce, kde se upřesní výjezd do Č. Budějovic a finální podoba vlajky odbočky. Samozřejmě vítáme všechny přátele SK Slavia Praha.