listopadové setkání

15.12.2015 07:32

11.12. 2015 19:00hod. - setkání OP Slavia ve Strakonicích
Účast: 30 členů

Program setkání:
1. Informace o stavu členské základny OPS Strakonice
Po zahájení předposledního letošního setkání v hospůdce Na Křemelce dostal slovo Miloš Sedláček, který seznámil přítomné se stavem členské základny, s výběrem příspěvků a s finančním stavem naší "kasy" (příjmy, výdaje apod.).
2. Zhodnocení období 10-11/12
Předseda Jan Vlček zhodnotil uplynulé období (od minulého setkání) k dnešnímu dni, byla kladně vyhodnocena beseda se zástupci SK Slavia Praha, vystoupení Petry Divišové bylo hodně očekávané (to ještě holky nehráli odvetu!), Lukáš "Strašák" Vala se rozpovídal o TS, ale i ostatní účastníci měli zajímavé příspěvky...
3. Výjezdy - Příbram, Liberec
O Výjezdech na Příbram a posledním zápase s Libercem se rozpovídal Martin Červinka, hlavně celková atmosféra  na severu čech byla hodně emotivní, popisování činnosti pořadatelské služby (security??) bylo tragikomické, spíše tragické, protože to co předvedla místní "ochranka" (jestli se to dá takhle vůbec nazvat) to se slušně popsat nedá! Nicméně naše poslední dva výjezdy se setkaly s pozitivním ohlasem a je docela možné, že na jaře se vyjede do Jihlavy a ne s jedním autem!
4. Předsilvestrovské derby OP Slavia a Sparta
Po všech peripetiích se nakonec dohodl termín konání derby zápasu s pobočkou Sparty z Vodňan, takže 27.12 od 14:00 hod. proběhne na hřišti u Lidlu Na Křemelce předsilvestrovské derby členů OP Slavie ve Strakonicích se zmíněnými "vodňanskými" sparťany. Po zápase se uskuteční v hospůdce Na Křemelce předsilvestrovské (povánoční) setkání členú OPS Strakonice.
5. Vepřové hody - únor 2016
Organizací únorových vepřových hodů jsou pověřeni: Martin Chylík, Václav Králíček, Miloš Sedláček, Jan Vlček, Martin Červinka. V lednu/2016 proběhne setkání vedení k organizaci uvedené akce.
6. Diskuze
V diskuzi se mimo jiné řešili strakonické webové stránky, byl zvolen administrátor stránek Tomáš Jelínek, takže naše stránky budou v novém hávu. Pro evidenci strakonických členů navrhuji elektronickou databázi s evidencí mailových adres a telefonních (mobilních) čísel. Týká se to především lepší informovanosti o aktuálních akcí naší pobočky. To samé, ale i v papírové formě se vyhotoví pro výběr členských příspěvků pro rok 2016. Formulář bude obsahovat: kolonku  roční příspěvek "Praha" a kolonky příspěvky půlroční 2 x Strakonice. Dále se pojede na silvestra podpořit horažďovická enkláva slávistů, kteří hrají derby se Spartou. Do budoucna bude spolupráce s horažďovickejma určitě větší, Mimo jiné setkali jsme se na náměstí v Liberci... No a diskuze probíhala tak jak má, nakonec se zpívalo "My jsme ten klub, který má zvuk, jsme Slaáávie, jebééém Spartu" !!!

Poslední setkání OPS bude 27.12. 2015, kdy proběhne derby zápas a závěrečné letošní posezení Na Křemelce .